wie is Dolly? Dolly Daily

Je hoeft geen dag zonder Dolly. In alle uithoeken van het land ben ik te zien. Hieronder vind je mijn publiek toegankelijke optredens.


The Power of Love
Woensdag 25 juli, aanvang 19.30 uur, entree 12 euro
De La Mar Theater in Amsterda
Zie: www.poweroflove.amsterdam

Van 22 t/m 27 juli is Amsterdam het toneel van het grootste congres ter wereld over hiv. Zo’n achttienduizend artsen, onderzoekers en mensen met hiv delen daar de nieuwste kennis en ervaringen. Tijdens The Power of Love vertellen twee hiv-behandelaren en een verpleegkundig hiv-specialist bezoekers in begrijpelijke taal over de belangrijkste ontwikkelingen die die week zijn gepresenteerd op de conferentie AIDS 2018. Hiernaast zijn er boeiende filmreportages, gesprekken met hiv-prominenten en een feestelijk onthaal van de fakkeldragers uit de Positive Flame Tour.

Het programma wordt omlijst door optredens van onder andere Perry Dosset (bekend van de musical You’re the Top), en Angela Groothuizen. Op de piano begeleid door Kees van Zantwijk zal ik The Power of Love (Frankie goes to Hollywood) vertolken.
Meer info: www.poweroflove.amsterdam


Those were the gays
Donderdag 26 juli, 13.30-15.30 uur
Het Schouw, Dollardplein 2 in Amsterdam

Donderdag 2 augustus, 14.00-16.00 uur in
De Rietvinck, Vinkenstraat 185 in Amsterdam

Those were the gays my friend
Ze streden ooit fervent
Tegen taboes en truttige clichés
Met hun gedrevenheid
Hebben ze ons bevrijd...

Dolly Bellefleur is het alter ego van cabaretier en tekstdichter Ruud Douma. Al 28 jaar staat 'Frau Antje van het Verkeerde Kantje' op de planken en op de barricades. Geïnspireerd door Heroes, het thema van de Pride Amsterdam, brengt Dolly een ode aan haar (jeugd)helden & (jeugd) heldinnen uit verleden en heden.

media en meer contact